Zuid-Koreaanse functionarissen merken een plotselinge stijging van de invoer van crypto-mijnbouwplatforms op – meer dan 41 zendingen onderschept in 3 maanden

Zuid-Koreaanse functionarissen merken een plotselinge stijging van de import van crypto-mijnbouwplatforms op – meer dan 41 zendingen onderschept in drie maanden

 

Crypto-adoptie is een hot topic in Zuid-Korea, en recente cijfers bewijzen het. Volgens de laatste berichten van lokale media begint de cryptomining-activiteit echter ook in het hele land belangstelling te krijgen.

 

Een enkele installatie moet $ 150 ‘of minder’ waard zijn om in aanmerking te komen voor persoonlijk gebruik

Volgens Kyungin Ilbo melden douanebeambten in een van de grootste havens van Zuid-Korea, Incheon, een toename van de invoer van hardware voor mijnbouwinstallaties. De haven is ook de meest prominente luchtterminal in de natie.

 

 

In oktober 2020 en januari 2021 hadden de autoriteiten van de douane van het hoofdkantoor van Incheon 41 zendingen onderschept met mijnbouwplatforms.

 

Hoewel het aantal niet zo hoog is in vergelijking met de rapporten van andere landen, had Zuid-Korea in 2019 slechts één geval van onderschepping van zendingen gerelateerd aan cryptomining. beste crypto app nederland ook mogelijk te downloaden.

 

Ambtenaren zijn van mening dat de daling van de cryptoprijzen in 2019 de reden zou kunnen zijn voor de geringe belangstelling onder Zuid-Koreaanse cryptomijnwerkers. Met de huidige bull-run kunnen mijnwerkers echter de interesse in het kopen van mijnbouwplatforms terugkrijgen.

 

Maar de douane waarschuwde dat er juridische gevolgen zijn voor cryptomijnwerkers die geen aangifte doen en geen belasting betalen. Een import van mijnbouwplatforms kan worden beschouwd als ‘voor persoonlijk gebruik’ als deze $ 150 of minder waard is.

 

Als de invoer echter meer waard is dan die waarde en de persoon deze niet correct aangeeft, bestaat het risico dat hij de douanewet schendt. Een door Kyungin Ilbo geciteerde functionaris zei:

 

Om te voorkomen dat u douanerechten moet betalen, kunt u worden gestraft voor het overtreden van de douanewet als u de productnaam, de prijs en de hoeveelheid onjuist vermeldt of onder de namen van meerdere personen verspreidt. iost voorspelling is positief.

 

 

PC-speelkamers worden mijnbouwbedrijven in het land

Hoewel er geen meldingen zijn van enorme mijnbouwplatforms die recentelijk in Zuid-Korea actief zijn, is er een bepaalde trend in opkomst die zich tijdens de pandemie voordeed.

 

Exploitanten van de “pc-knallen”, een veelgebruikte term die wordt gebruikt voor pc-speelzalen in Zuid-Korea, gebruiken hun computers om te profiteren van de pandemische beperkingen.

 

Sommige pc-bezitters in Seoul mijnen ether (ETH) door te vertrouwen op goed uitgeruste computers met eersteklas grafische kaarten.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.