CD Projekt deelt tank op slechte

Cyberpunk-console-recensies, terugbetalingsrapporten

Een vogel vliegt voor het Cd Projekt-logo op het hoofdkantoor in Warschau

 

CD Projekt’s Cyberpunk 2077, de langverwachte videogame die vorige week debuteerde, wordt geraakt door negatieve gebruikersrecensies voor zijn consoleversie, waardoor zijn aandelen omvallen en zorgen over het succes van de game wordt geuit.

 

De aandelen van het bedrijf daalden met 13% vanaf 1020 GMT, waardoor hun verliezen van vorige week werden verlengd te midden van gemengde ontvangst van het spel.

 

Cyberpunk, een futuristische rollenspel met Hollywood-ster Keanu Reeves, krijgt een gemiddelde van 2,8 op 10 op een recensie-aggregator-website Metacritic voor zijn versie op Sony’s PlayStation 4, terwijl Microsoft’s XBox One-versie een score van 3,7 heeft. klm air france aandelen zijn verkocht.

 

 

Analisten van Jefferies hebben ook gewezen op rapporten van terugbetalingen die door zowel Sony als Microsoft worden aangeboden voor digitale aankopen van het spel.

 

Het bedrijf zei dat het om 14.00 uur een gesprek met analisten zou houden. (1300 GMT) en bood verder geen commentaar.

 

Kacper Kopron, analist bij TRIGON DM brokerage, schat dat de verkoop van de game-versie op oudere consoles een derde van de totale verwachte verkoopvolumes gedurende de levenscyclus van de game zou kunnen uitmaken.

 

CD Projekt zou zich nu moeten concentreren op het herstellen van de communicatie met de gamers, voegde Kopron eraan toe. aandeel facebook kopen tips online te vinden.

 

Vladimir Bespalov van VTB Capital zei dat de scores op consoles “teleurstellend” waren, maar de betere prestaties van de game op platforms suggereerden een herverdeling van de verkoop naar volgend jaar en hij hield zijn voorspelling van 33 miljoen verkochte exemplaren tegen eind 2021.

 

Cyberpunk had acht jaar nodig om zich te ontwikkelen en het debuut ervan was drie keer uitgesteld, omdat het bedrijf bleef werken aan het optimaliseren van het voor oude en nieuwe consoles.

 

Zijn debuut trok enorme belangstelling van spelers en het had een record gevestigd op streamingplatform Steam voor gelijktijdige spelers in een enkele game met meer dan 1 miljoen gebruikers.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.